Wie is sociale media sensatie ‘’Lord Aleem’’?

0
11756

Aleem Iqbal, beter bekent op sociale media als Lord Aleem, is losgebarsten op de scene. Origineel afkomstig uit Pakistaan, leeft Lord Aleem vandaag de dag in Birmingham, England. Aleem verdiende zijn fortuin mede door het luxe-auto-verhuur bedrijf van zijn vader, Platinum Executive Travel (PET). Dit bedrijf, waar Lord Aleem co-eigenaar van is, verhuurt luxewagens zoals Lamborghini’s, Ferrari ’s, Rolls-Royce’s, Bentley’ s, Mercedes-Benz’ s, etc. aan de rich and famous. Dit bedrijf bracht hem een kapitaal op waarmee hij de wereld mee rondreist, feest op tropische paradijzen en dit allemaal met de meest luxueuze wagens.

Dagelijks post Aleem foto’s en video’s op sociale media over zijn frivole escapades. Op Instagram bereikte de jonge Brit al meer dan 580. 000 zielen en zijn YouTubekanaal heeft al meer dan 330.000 geabonneerden. Op slechts 5 jaar tijd is het kanaal uitgegroeid tot een waar power house op het sociale media platform. Zijn vlogs op zijn YouTube kanaal zijn een grote hit bij het publiek. Deze vlogs gaan over het dagelijkse leven van de rijke Brit; gaande van wereldreizen tot het reviewen van luxewagens tot simpelweg een bezoek aan de kapper. Zijn best bekeken video is ‘’ Picking up my new 2013 Ferrari 458 Spider’’ met meer dan 3 miljoen kijkers! Dit is een goed voorbeeld van een typische Lord Aleem video, waarin Aleem de sleutels van een fantastische peperdure auto krijgt, de wagen van kop tot teen beoordeelt en vervolgens ermee op de baan gaat scheuren. Ook op zijn Instagram post hij content van hetzelfde kaliber, een leven waar een mens jaloers op kan worden!
Op het eerste gezicht lijk Lord Aleem een oppervlakkig type dat enkel aan luxe en geld denkt, maar in zijn vlogs kunnen we soms een glimp opvangen van de menselijke kant van deze YouTube sensatie. Familie staat op nummer 1 in het leven van Lord Aleem. Hij laat vaak weten in zijn video’s dat zijn vader nog steeds een belangrijke rol speelt in zijn leven en dat hij alles aan hem heeft te danken. Ook zien we hem een bezoek brengen aan zijn moederland Pakistaan, waar hij zijn families geboortestad bezoekt en hem dankbaar maakt voor hetgeen hij heeft.

Wil je meer onderzoeken ontvangen? Geef dan je email op.

Naam

E-mail