Wat dingen over Dan Bilzerian die je nooit hebt geweten

0
150265

De 33 jaar oude professionele en succesvolle, schatrijke, risiconemende, sinds kort filmacterende en ongetwijfeld ook nog een playboy koning met 100 miljoen dollars, heet Dan Bilzerian.
Veel mensen hebben onderhand wel van hem gehoord, maar daar zorgt hij immers zelf ook voor met zijn opvallende en opmerkelijke foto’s van zijn rijke leven op Instagram. Het is gemakkelijk om je voor te stellen dat mensen over Dan Bilzerian praten en van alles over hem willen weten. Maar er zijn nog zat dingen die veel mensen niet over hem weten, dus het kan interessant zijn om een aantal feiten over Dan Bilzerian te delen die minder bekend zijn.
Dan Bilzerian is in ieder geval een heus icoon en iemand waar je niet gemakkelijk langs kunt kijken of respectloos kunt bejegenen. Hij zwemt in rivieren van geld, omringt zich met vrouwelijk schoon en geweldige feesten en auto’s. Op Instagram noemen ze hem al de meest interessante man.

Sinds een poos noemt Dan Bilzerian zichzelf de Bill Gates van het pokerspel, sinds hij meer dan 50 miljoen dollar bij elkaar heeft kunnen winnen met alleen maar spelletjes poker. Zijn succesvolle spel werd pas echt duidelijk toen hij 10,8 miljoen dollar op één nacht heeft weten te winnen. Dat hij zichzelf de Bill Gates van poker is gaan noemen, is dus wel degelijk verdiend. Het gaat Dan Bilzerian echter niet om de dure auto’s en het geld, maar naar zijn zeggen vooral om de vrijheid te hebben om te leven zoals je zelf wilt. Met zijn avontuurlijke karakter en zijn hang naar risico’s en het verleggen van grenzen, is hij van tijd tot tijd wel in aanraking gekomen met de politie, maar zodra deze tegenslagen voorbijgaan, dan gaat Dan Bilzerian direct alweer het plezier tegemoet.

Wil je meer onderzoeken ontvangen? Geef dan je email op.

Naam

E-mail